Истината за услугата бързи кредити + ценно ръководство при кандидатстване

Какво е необходимо да знаем за бързите кредити

 

Ето няколко истини, за които е добре да имате едно наум, когато става дума за бързи кредити и финансовите институции, които ги отпускат:

Банките допуснаха сериозна грешка и изтегляйки се от пазара на кредити и оставиха изключително огромен потенциал в ръцете на небанковите финансови институции, докато те бранеха своята стабилност.бърз заем

В последствие самите банки си дадоха сметка за допуснатата грешка и се опитаха да компенсират пропуска създавайки дъщерни дружества, отговарящи за пазара на бързи кредити. Все пак според мнозина те закъсняха значително със своята намеса.

Рекламите, които представят услугите на свързани с банките кредитиращи институции са най-често чиста заблуда за потребителите, като един такъв лозунг например „Бърз кредит само срещу лична карта” може да ви коства няколко дни, когато посетите банката и разберете, че сте пропуснали малкия текст, които се показва за 0,3 секунди в ъгъла екрана и изисква една дузина други удостоверения, справки и документи.

Вижте повече на: https://www.creditorio.eu/krediti-bez-porachitel-samo-sreshtu-lichn/

Най-честия проблем при дъщерните банкови кредитни институции е, че също ще ви поискат документ, удостоверяващ вашите доходи, което за много хора означава, че просто са си загубили времето.

Към момента най-добрия ви шанс за получаване на бърз кредит е да кандидатствате пред небанкова финансова институция, която отпуска кредит само срещу лична карта и то без доказване на трудов доход.

Ако нямате време да посетите офисите на кредитната компания, то вече много фирми, предлагащи директно подаване на заявления за кандидатстване за пари на заем онлайн, което още повече улеснява клиентите на въпросните финансови организации.

Има и възможност за взимане на тай наречените „кредити до заплата“. Най-често тези кредити са безлихвени, затова са толкова апететни, за голяма част от потребителите на „бързите заеми“

Лихвите по бързите кредити без значение дали ги теглите от свързана с банка фирма или от небанкова такава са по-високи и в двата случая с оглед повишения риск, който кредитора поема отпускайки кредита.

Ръководство към кредитоизискателя

Обърнали сме внимание на кредитните компании, несвързани с банкови организации, защото мислим, че именно те са най-балансирания избор на потребителите, а бума на този тип кредитиране в последните години само го доказва в най-голяма степен.

Най-удобния начин за хората, нуждаещи се от спешен заем е да кандидатстват за бързи кредити онлайн т.е. по интернет. Тук: http://www.creditorio.eu/ могат да бъдат открити множество фирми, които предоставят пари на заем на своите клиенти, като условията по отпусканите от тях кредити се подобряват постоянно заради огромната конкуренция.

– Проучете компанията: Инвестирайте малко от своето време, за да проучите коя компания за отпускане на бързи кредити ви дава най-изгодни условия. Това може значително да намали сумата, която да върнете, изпълнявайки стриктно своя погасителен план.

– Кредитна компания: След като сте избрали конкретна фирма, която предлага онлайн кредити, то достатъчно е да попълните кратка електронна заявка, която ще откриете на видно място в официалната страница на съответната кредитна институция. Всичко, което ви е нужно е вашата лична карта. Все пак внимавайте на кого предоставяте данните и винаги проверявайте дали фирмата е с издаден лиценз от Българска Народна Банка за извършване на подобна дейност и дали е упълномощен администратор на лични данни.

– Процедурата по одобрение: След като сте попълнили полетата и сте ги подали към служители на компанията посредством съответния бутон, то до няколко минути (различно за различните компании) с вас ще се свържат служители на фирмата, който да ви съобщи дали сте одобрен за отпускане на бърз кредит.

– Вече сте взимали кредит: Ако вече сте получили предишен бърз заем от тази организация, то средствата по него могат да бъдат преведени директно по банков път и вие да имате парите при първото посещение на банкомат.

– Ако кандидатствате за пръв път: ако за първи път кандидатствате за бърз кредит пред избраната институция, то ще се наложи да удостоверите самоличността си в офис на фирмата или на нейните партньори, като това се налага с цел защитаване на вашите данни и евентуални злоупотреби с тях.

Share This: