Къде и как да вземем кредит без лихва?

Безлихвен онлайн кредит до заплата – къде и как да кандидатстваме?

Случвало ли Ви се е средствата да не ви достигат, за да справите със задълженията до заплата, сметките се трупат, а вие не намирате разрешение на проблема си? Търсите заем от близки и приятели, но ви е ужасно неудобно да обяснявате всеки път за какво ви е.

Спокойно, вече няма защо да се притеснявате, ако заплатата ви се забави или ви изненадат непредвидени разходи. Има едно много бързо, лесно и удобно решение, ако ви се наложи да търсите спешно финансови средства – поинтересувайте се за условията за кандидатстване за онлайн кредит без лихва.

Може да кандидатствате бързо и удобно в сравнителният сайт за бързи кредити http://www.vivimus.eu/bg/ , можете да се възползвате от кредити до 5000лв. само с лична карта и без поръчител. Може да заявите бърз кредит изцяло онлайн от сайта на фирмата. Не се изисква доказване на доходи от трудов договор.

Често задавани въпроси:

1.От къде да взема бърз кредит без лихва?

Можете да вземете безлихвен заем от компаниите: Вивус, Фератум, Кредисимо, както и от кредитните сайтове: Кредиторио, Версура и Подкрепа.

Вивус – фирмата отпуска кредити от 50 до 400лв. с 0% лихва за срок от 30 дни!
Фератум – тази кредитна институция отпуска кредити от 50 до 800лв. без лихва за всеки първи кредит до заплата.
Кредисимо – една от най-иновативните фирми на пазара – Credissimo отпускат кредити от 100 до 600лв.( Промоционалните условия важат за периода от 01.09.2017 г. до 31.01.2018 г. за първи и всеки пети кредит от кредитния продукт Credissimo до заплата за суми до 600 лева и избран период на револвиране до 30 дни при фиксирана лихва от 0 % и ГПР 0 %, като гратисният период съответства на избрания период на револвиране. За кредит от 600 лева за 30 дни, обща сума за връщане 600 лева. Кандидатите подлежат на одобрение съгласно Общите условия и вътрешни правила на Credissimo )

2. Какви са условията за безлихвен заем до заплата?

  • Добре би било ако имате чисто кредитно досие, независимо от факта че може да кандидатствате дори и с лоша кредитна история. Ако сте взимали кредит и не сте го изплащали, то може да са Ви вписали в ЦКР като лош платец, затова проверете вашата кредитна история в сайта на БНБ.
  • Възможност да кандидатстване имат и хора, които не са на трудов договор, но получават доходи.
  • Използването на краткосрочни заеми в последните години се оказа един изключително удобен и бърз начин за получаване на малки суми в рамките на един ден.
  • За онлайн кредити могат да кандидатстват всички физически лица от 18 до 70 годишна възраст.

Вижте също: Истината за услугата бързи кредити + ценно ръководство при кандидатстване

Каква е ползата от този кредит?

Предимствата на онлайн кредитите до заплата се състои в това, че при кандидатстване не се изисква обезпечение на заема, справка за доход от трудов договор или поръчители. Това е така, тъй като сумите са в малък размер, връщат се в кратки срокове и са без лихви и такси за пръви кредит. Единственото, което е необходимо е клиентът да е пълнолетен и да има собствени доходи.

Как да Кандидатствам?

Подаването, обработката и получаването на отговора за кредита става по интернет, като клиента трябва да попълни формата за кандидатстване за онлайн кредити. Отговора се получава също по електронен път в рамките на половин час, а одобрените кандидати получават отпуснатите средства в рамките на деня по банков път.

Можете да заявите бързо и удобно кредит до заплата и в сайта на Creditwok

Стъпки:

  1. Избирате сума от 50 до 800лв.
  2. Избирате срок от 15 до 45 дни. ( в зависимост от компанията )
  3. Попълвате данни от лична карта ( име, адрес, телефон, социален статут: безработен, работещ, на свободна практира )
  4. Подписване на договор онлайн ( Стандартен европейски формат за предоставяне на потребителски кредит )
  5. Може да получите парите по банков път или в офис на Изипей и Фаспей

Вивимус е част от международната кредитна група Vivimus Credit International

 

Share This: