6 идеи за коледен подарък за мъж, които да обмислим

С наближаването на Коледните празници започва и пазаруването за коледни подаръци. Всяка дама иска да изненада любимите си мъже с нещо, което ще ги направи щастливи. Съпрузи, бащи, синове, братовчеди и приятели са само част от многото представители на силния пол, които са част от живота ни. Ние ги познаваме и имаме поне бегла идея какво биха искали да получат за празника.
Обикновено около месец-месец и половина преди 25-ти декември вече сме насочили мислите си към мъжки подаръци за Коледа, които да купим.

Те биха могли да са какви ли не.

1. Кожен колан

Няма нищо учудващо, че това е една от първите идеи, които ни хрумват. Този аксесоар е винаги на мода, а освен това е и практичен. Ако искаме да подарим марков кожен колан като коледен подарък на мъж, то е препоръчително да се ориентираме към по-качествените такива. Тези от естествена кожа определено са такива.
На пазара в България могат да се намерят истински шедьоври сред този аксесоар на световни марки като Pepe Jeans, Guess, Antony Morato и други.

2. Портфейл

Въпреки че господата не носят толкова неща в портмонетата си като представителките на нежния пол, е добре да разполагат с хубав портфейл. Това е един практичен и същевременно добър избор за подарък за мъж.
И в този случай цените на аксесоарите от естествена кожа са по-високи, но експлотационния им период е години. Това е инвестиция, която ще сме щастливи да направим независимо дали е за съпруг, баща, приятел или просто любимия до вас мъж.

Оригинален подарък за мъж

3. Билети за мач/концерт

Целогодишно мъжете обичат да гледат спорт. Те без съмнение биха се зарадвали като деца на нов подарък за Коледа, който да ги отведа в залата или на стадиона. Билети за концерт на любимата им група също биха провокирали същата емоция. Можете да проявите дори повече креативност и да ги купите за концерт в друг град или страна. Защо не коледен подарък, съчетан с пътуване заедно с вас, да се хареса в пъти повече, ако дадения мъж обича пътешествията.

4. Електроника

За господата, които имат хоби, свързано с някакво устройство, нищо чудно електрониката да се окаже най-удачния избор за подарък за Коледа. С възрастта те обикновено започват повече да се интересуват от литература и да четат книги. За съжаление, не винаги в книжарниците могат да се открият световни бестселъри. Коледните подаръци за мъже, чието хоби е четенето, могат да бъдат изненадани с електронен четец.
На пазара в България преобладават основно PocketBook и Kindle. Първият вариант е подходящ за хора, които не владеят английски език, защото PocketBook може да се настрои на българско меню. Това става много по-трудно при някои модели Kindle, а при други е невъзможно.
Освен електронна книга, всякаква друга електроника влиза в тази категория. Смарт гривните и часовниците навлизат все повече в ежедневието ни и хора на всякакви възрасти се снабдяват с тях, особено мъже.
Не е нужно да си активен спортист, за да притежаваш подобен аксесоар. Те имат редица екстри – мерене на пулс, крачкомер, водоустойчивост и тн, които радват господата. От това може да заключим, че са потенциална опция за подарък за Коледа.

Коледен подарък

5. Екстремно преживяване

Обикновено още от края на декември могат да се намерят намаления на скокове с парашут и бънджи, полет с балон, делта и парапланер, офроуд с джип, рафтинг, водни ски, дълбочинно гмуркане и какво ли още не.
Повечето представители на силния пол си мечтаят да изживеят някакво такова приключение, дори и да не го признават. Да пробваме да подпитаме деликатно и да се информирате със сигурност. Избирайки такъв коледен подарък за мъж, вие определено ще се откроите от останалите тривиални неща.

6. Инструменти

Всеки семеен мъж би оценил по достойнство кутия с инструменти и джобно ножче с много функции. У дома винаги има нещо за поправяне и рано или късно отвертките, шестограмите, нивелира, ролетката и останалите, ще влязат в употреба.
Господата обичат да отделят от свободното си време, за да ремонтират колата или да поправят нещо в гаража. Поради тази причина подаръци за Коледа в тази насока биха била отлична идея.
Швейцарските ножчета също са идеални за целта. В България са най-популярни тези на марката Victorinox. Цените им варират в зависимост от функциите, но до около 70-80 лв. можете да вземете прекрасен коледен подарък за мъжа, който искате да ощастливите.

В крайна сметка дори да изберете плетен пуловер, знайте, че Коледа е, за да покажем внимание едни към други и господата са наясно с това. Те ще оценят времето, което сте отделили да им вземете дори и най-символичния коледен подарък.

Share This: