Бързите кредити – за какво най-често ги използваме?

Все по-честа практика се оказва кандидатстването за пари на заем по ускорена процедура или т.нар. „бързи кредити“. Този тип кредити са предназначени за всички български граждани, попаднали във финансови затруднения, които са ги принудили да потърсят подобно решение.

бързи заеми
„Цялото преимущество на това да имаш пари, се свежда до възможността да се ползваш от тях.“ Цитат на Б. Франклин

За какво най-често виимаме пари на заем

За покриване на текущи разходи

Най-често използваме бързите заеми в няколко направления. В една огромна част от случаите използваме отпуснатите пари на заем, за да покрием повишени текущи разходи. В тях влизат постоянно растящите сметки за електричество, парно, вода, храна.

За лечение

Друг често срещан сценарии е внезапното заболяване и налагащото се лечение. Това поставя сериозно препятствие пред хора със строго планиран бюджет, които не може да бъде достатъчно гъвкав, за да бъде ефективно използван в такива случаи. Все пак, нека не забравяме, че здравето на човек е едно от най-скъпите му неща и не бива да подминаваме грижата за него с лека ръка, защото може да се сблъскаме с множество усложнения.

За „спешни“ оферти, които не можем да пропуснем.

Бързи кредити не използваме обаче само за разходи, независещи от нас. Използваме заеми и за да се възползваме от изгодни оферти с ограничено време за реакция. Така например сме открили мечтаната почивка на половин цена, но точно в този момент не разполагаме с нужните средства, за да я закупим. Именно тук идва ролята на удобния бърз кредит, които да ни даде възможност да направим една страхотна сделка за себе си и цялото си семейство.

Други варианти, на които ставаме свидетели при използването на пари на заем, отпуснати само срещу лична карта :

 • Наемането на квартира депозити и предварително плащане на два или повече наема
 • Покупка на важни за домакинството битови електроуреди
 • Покриване на просрочени вноски по ипотечен заем
 • Ремонт, данъци и застраховка на нашия автомобил
 • Плащане на семестриални такси към университети
 • Ремонти на жилището ни, за да осигурим комфорт за себе си и своето семейство
  И много други

Запомнете:  Краткосрочните заеми са много удобни и лесни за взимане, но ако не успявате да ги връщате на време има опасност да ви бъдат начислени големи лихви. Затова преди да вземете бърз заем си задайте въпросът „Дали ще мога да си плащам вноските в срок“

Кредити от небанкови кредитни компании [ плюсове ]

Случвало ли ви се е да се изправите на ръба на семейна финансова криза? Имали ли сте нужда от спешна финансова инжекция, която да ви помогне ефективно да се справите с повишени или внезапни непосилни за вашия бюджет разходи? Много хора днес избират да кандидатстват за бързи кредити пред небанкови кредитни организации и да стабилизират финансовото си състояние.

 • Бързо и лесно – не можем да отречем, че получаването на заем от небанкова кредитна институция е сред най-бързите варианти при спешна нужда от пари на заем. Най-често получавате вашите пари в рамките само на 1 час.
 • Минимални документи – нищо друго освен лична карта не е нужно при кандидатстване за бърз кредит онлайн или в офис на кредитна организация. За разлика от банките тук всичко е сведено до данните от нея.
 • Гъвкава политика – докато някои компании за отпускане на заеми може да са скептични към вас, то други могат да са отворени и да ви помогнат. Кандидатстването пред различни организации може и да даде резултат.
 • Размер и срок – малки размери и малки срокове, като така хората не задлъжняват твърде много, както това често се случва при ипотечните заеми и могат лесно да погасят своя дълг в подходящ за тях момент без наказателни такси и лихви.
 • Бързи кредити онлайн – тази услуга ви дава възможност да кандидатствате за пари на заем по интернет, без да напускате своя дом или работното си място по време на работа.
 • Транзакции на средства директно по сметка – ако вече сте използвали услугата на избраната от вас фирма за кредитиране, то средствата могат да се преведат директно по сметка (все пак 1-вия път е нужно да докажете своята самоличност в офис).
 • Безлихвен кредит – и това нещо съществува вече у нас с оглед на голямата конкуренция на пазара. Няколко компании към момента предлагат безлихвени кредити до заплата, това са: Фератум, Вивус, Минизаем, Кредисимо,  Бърза Каса и сайта creditpodkrepa.eu. Можете да разгледате условията в сайтовете на небанковите кредитни компании.

Share This:

Вашият коментар