Бизнесът и модата при сребърните обеци днес

„Едно момиче трябва да бъде две неща: стилна и невероятна”, твърди незабравимата Коко Шанел,

Тези от нас, които обожават красотата и знаят, че живота трябва да се изживее цветно, разнообразно и в никакъв случай скучно, не пропускат възможност да обновят гардероба и бижутата си с настъпването на всеки нов сезон.

Каква е модата при сребърните обеци днес и как да ги носим по най-подходящия начин ни е предоставена от Somaha.bg бижутерия с над 30 години опит на пазара за сребърни бижута.

Среброто е винаги актуален метал, който привлича не само дамите. Почитателките на модата трудно могат да устоят на чифт красиви обеци. За щастие, съвсем не е необходимо да потискате този порив, защото бижутата, които ви допадат, трябва да бъдат на тяхното подобаващо място – а именно да допълват вашия тоалет и да ви красят.

Заложете на добрия вкус!

Тенденциите от преди години да се носят масивни и дори кичозни обици са напълно отминали и днес дизайнерите препоръчват да избираме бижута, които се отличават с премерен стил, излъчващи добър вкус и класа.

Обиците са сред особено важните аксесоари, които се намират в непосредствена близост до лицето и в никакъв случай не бива да изглеждат евтини и безвкусни.

Това, което ще допринесе вашият външен вид да бъде стилен и завършен, определено са чифт красиви сребърни обеци.

Актуалните тенденции днес са насочени главно към минималистичния стил /за ежедневието/ и към висящите обици с камъни и инкрустации /за официален повод/.

Малките обици са изключително удобни, стилни и изящни.

Те се съчетават лесно с всички останали бижута и могат да бъдат носени постоянно. Няма да се оплитат в косите ви или да ви пречат, ако спортувате, но ще освежат външния ви вид и ще ви накарат да се чувствате красива.

Можете да сменяте малките сребърни обеци всеки ден според настроението си. Повечето от тях притежават символика и сами по себе си представляват някакъв символ.

Например обеца във формата на сърце, символизира любовта. Котвата е символ на надеждата. Ключ – символ на тайната и загадката, детелина – символ на късмета и т. н.

Обиците с букви също са идеален избор за вашия ежедневен аутфит. Те могат да се превърнат в подходящ подарък за приятелка, сестра или мил човек, когото искате да зарадвате.

Разбира се, за по-официални поводи, не бива да пропускате да носите елегантни сребърни обици с открояващи се камъни и красиви орнаменти.

Висящите обици винаги внасят повече официалност във външността ви и ви помагат да акцентирате на прическата или роклята си. Те са женствени и хората около вас ще ги забележат, без значение дали косите ви са прибрани или падат свободно по раменете ви.

Ако носите висящи обеци, а косите ви са дълги и спуснати, отметнете ги на една страна и оставете едното рамо открито.

Така една от обеците ще бъде изложена на показ и заедно с нея ще акцентирате на грима и красивата си шия. Масивните обици са запазена марка за дамите със самочувствие и позиции. Те са не само много красиви, но и излъчват респект и будят обожание. Ако вашите очи са сини, можете да носите красиви сребърни обици с вграден син полускъпоценен камък. Добър избор са и обеците с кристали Сваровски, които допринасят за загадъчното и нежно излъчване на всяка дама.

Обиците с перли също подхождат на дамите, които залагат на класическата красота. Те им придават аристократично излъчване и се съчетават добре с пръстен с перла, бяла риза с остра яка и пола с висока талия. Това е едно от най-подходящите модни офис съчетания.

Този тип нежни обеци са желан избор и за специални събития като сватба, кръщене и други лични празници.

Многообразието от цветове е пленително и всяка дама може да открие своето бижу, което да подобри настроението й, да повиши самочувствието и увереността й и да я направи щастлива.

Качествените сребърни обеци присъстват във вашия външен вид многократно и всеки път те носят усещане за красота и личен стил. Благодарение на неповторимия си дизайн, те радват с години своите притежателки, носят им емоции и спомени и придобиват значение, което трудно може да бъде описано с думи.

Бижутата, които носите постепенно се насищат с вашите незабравими спомени от събитията, на които сте присъствали, и носят в себе си част от вашата лична история.

Всеки един момент е ценен и скъп за вас, защото се асоциира с хубави спомени. От момента, в който сте ги купили и сложили за първи път, до мига в който след време отваряте кутията за бижута и разглеждате вашите любими обеци.

Накитите се превръщат в скъпи и вълнуващи късчета от вашето минало и крият в себе си сантименталност, очарование и много положителни емоции.

При това положение, няма как да не ги заобичате за цял живот, нали?

 

 

Share This: