Защо бързите кредити са толкова популярни?

Какво представляват бързите кредити и защо толкова много български семейства прибягват към тях?

Изпитва ли вашето семейство недостиг на финансови средства? Сигурно и вие като стотици български домакинства изпитвате на гърба си политиката за затягане на коланите на правителството и ви се налага ежедневно да посрещате нови и нови предизвикателства и да търсите пари на заем.

У нас все по-голям брой семейства, в по-голямата си част млади такива, които нямат заделени средства за черни дни изпитват сериозни затруднения в последно време и се виждат принудени да потърсят бързи онлайн кредити. Някои с по-консервативно мислене все още предпочитат дългите банкови опашки и купищата документация и време, които трябва да подготвят, за да получат потребителски кредит. Други пък са по-отворени към новите възможности на пазара на кредитиране у нас и търсят най-изгодните моментни алтернативи.

Не бива да се бъркат тези кредитни компании, основани по световен образец с лакомите лихвари, които се опитват всячески да изкопчат по-голяма изгода от вас, било то със скрити такси или други нерегламентирани условия. Кредитните компании, както отбелязахме по-горе са 100% легитимни кредитори и ако държат да са такива, са лицензирани от Българска Народна Банка. Много хора се притесняват да споделят личните си данни пред подобни компании, но място за притеснения няма, тъй като всяка легитимна кредитна компания за задължително е и сертифициран оператор на лични данни.

Благодарение на конкуренцията между отделните кредитни компании, то вие можете спокойно да намерите нужния ви бърз кредит буквално за часове, а дори и само в рамките на минути, благодарение на ужасно опростената процедура за кандидатстване за пари на заем пред тези организации. Нужна ви е само лична карта и интернет, за да попълните онлайн молба за бърз кредит и само до минути ще получите нужните ви средства, като това може да стане и директно чрез трансфер към банковата ви сметка.

В интернет има много оферти за кредити, а това е предпоставка много хора да се объркват и да не знаят на коя фирма наистина да се доверят. За да се избегне това объркване в морето от кредитни предложения много сайтове като и други

Втора година бързите кредити растат с двуцифрен темп

Бързите кредити продължават да растат с двуцифрен темп, като това се задържа вече седмо поредно тримесечие. През последните две тримесечия има леко забавяне в растежа в сравнение с предходните няколко. Този тип кредитиране расте с двуцифрен темп от началото на 2016 г., като през миналата година ръстът е достигал дори почти 15%.

В края на септември годишното нарастване на бързите заеми е с 11.3% до 2.7 млрд. лв. Така растежът на портфейла на небанковите дружества се задържа вече близо две години след периода на свиване. Номиналното увеличение за година е сходно с това през предходното тримесечие – 277 млн. лв. за година.

Източник: http://www.dnevnik.bg/biznes/2017/11/21/3082349_burzite_krediti_produljavat_da_rastat_dvucifreno/

Онлайн кредитите – бързо и удобно решение при спешни случаи

В последно време популярността на предлаганите от небанковите организации онлайн кредити се увеличи драстично и желаещите да ползват този вид кредит продължава да расте.

Може би ще попитате защо?

Основната причина за голямата популярност на онлайн кредитите е, че те дават възможност да си набавите финансови средства в момент, в който спешно се нуждаете от такива и това става дискретно, бързо и много удобно.

С един онлайн кредит можете да покриете недостига си на финанси до края на месеца, да платите сметките си, да направите неотложна покупка и да сте спокойни, че никой няма да ви разпитва защо ви е необходим този кредит и за какво ще го изразходвате.

Онлайн кредитите са за хора, които се нуждаят от малки суми, които да покрият непредвидените им разходи или забавянето на заплатата. Те са предпочитани от много домакинства в момент на финансова криза, тъй като спестяват редица неудобства, а кандидатстването за онлайн кредит става лесно и бързо.

Единственото условие е кандидатите да са пълнолетни, да притежават лична карта и да имат собствен доход. Документите за кандидатстване и тяхната обработка се извършват чрез интернет, без задаване на излишни въпроси, без изчакване и без никакви обезпечения или гаранти.

Дали един клиент е одобрен или не научава в рамките на половин час като отговора се получава по електронен път.

Отпуснатите средства се превеждат в рамките на деня по банковата сметка на клиента.

Хубавото при онлайн кредитите е, че клиента сам може да си определи както нужната му сума, така и времето за което може да върне заема. Съществува и опция, при невъзможност да се погаси заема навреме да се калкулира отсрочка, която е съобразена с предварителните условия в договора.

За лоялни и коректни клиенти са предвидени и различни бонуси като отстъпка в таксите и обработка на документите с предимство при следваща молба за онлайн кредит.

Научете повече как да кандидатствате за бърз кредит само с лична карта, без поръчители и доказване на доход в сайта http://www.versura.eu/bg/

Share This: