Easypay проверка на сметка

Справка на сметка и работно време – Изипей

Чрез системата Easypay можете не само да плащате битови сметки и да изпращате пари, но и да проверите задълженията си към Електроразпределение и Водоснабдяване и канализация.

За целта трябва да сте регистрирани в системата на Easypay и да влезете с вашето потребителско име в профила си. Въведете номер на сметка в полето за проверка на сметка. Системата запаметява последната сметка, която сте проверили.

>>> Проверка на сметка в Изипей <<<

Необходимо е да изберете вашия регион и търговец, например „Софийска вода” , ако искате да проверите сметката си за потребление на вода. За да направите това, трябва да въведете вашия абонатен номер към съответния търговец. Имате възможност да проверите едновременно десет различни сметки, така че въвеждайте търговците в полетата и ще получите всички резултати наведнъж.

Удобството на този формат за онлайн проверка на сметки е в това, че придобивате бързо ясна представа за разходите си и можете да планирате своя бюджет. При възможност и достатъчна наличност в сметката ви, можете да платите своите разходи чрез Easypay, без да се редите на опашки и без да ви се налага да се съобразявате с работното време на местата, където се плащат битовите сметки във вашия град.

Това безспорно е изключително удобно, особено за хора, които работят на редовни смени и трудно намират време и физическа възможност да платят сметките си чрез посещение на определените за тази цел каси.Само с няколко кликвания вие можете да се информирате за сумата, която ви предстои да бъде платена и за всичко, което ви интересува по отношение на задълженията ви към ВиК, електроразпределение, телефонните, мобилни и застрахователни компании.

Как да направите онлайн проверка на Вашата сметка:

Чрез вашата микросметка в Easypay можете не само да плащате ежемесечни задължения към различни търговци, но и да получавате пари. За целта е необходимо да предоставите вашия КИН на лицето, което ще ви изпрати пари.

К И Н представлява Клиентски Идентификационен Номер, който е уникален и съответства на вашата Микросметка. Пари може да ви бъдат преведени от гише на Easypay, чрез дебитна или кредитна карта, чрез друга Микросметка, по телефон или чрез смс. Получените пари можете да изтеглите в брой като посетите най-близкото гише на Easypay или да използвате за разплащане и пазаруване в Интернет, плащане на битови сметки и купуване на МП3, филми и музика.
Благодарение на възможността за проверка на сметка в Изипей, вие винаги сте наясно с разходите си и имате ясна представа за това как да планирате семейния бюджет и кои сметки да платите приоритетно и кои да отложите.

Работно време и локация на офисите:

На адреса по-долу може да проверите работното време на всички офиси в България ( София, Варна, Пловдив, Бургас, Стара Загора ), както и точното местоположение на офисите.

http://www.easypay.bg/?p=offices_list

Контакти:

Централен офис: гр. София 1000, ул. Иван Вазов № 16
Връзки с клиенти: 0700 20 787, +35924678678
Търговски отдел: (02) 921 08 51
Счетоводство: (02) 921 08 51
ПР и реклама: (02) 921 08 51

Share This: