Къде и как да заявим кредит без поръчител [изисквания]

Изисквания и условия при кандидатстване за бърз кредит без поръчител и без трудов договор

Предимства, условия и документи при кандидатстване на бързи кредити срещу лична карта и без гарант
Избора на една или друга институция за отпускане на бързи кредити без поръчител винаги има своите положителни и отрицателни страни. Именно чрез тяхната съпоставка, ние можем да оценим кой вариант е възможно най-подходящ за нас и нашите възможности.

Какви са сумите и сроковете:

Сумите са от 100, 200, 300 до 800лв. за кредитите до заплата и от 100 до 2000, 3000, 4000 и 5000лв. за кредитите на вноски.

Срокът варира от 15 до 30 дни за заемите до заплата и от 3 месеца до 24 месеца за заемите на вноски

Плюсове:

Лична карта – нищо друго няма да ви бъде поискано като документ от кредитната компания, пред която сте кандидатствали за бърз кредит. По закон вие трябва винаги да носите личната си карта, така че на практика можете по всяко време да кандидатствате за бърз заем без никаква предварителна подготовка.
До 20 минути – приблизително това е времето, в което ще получите отговор на своята молба за заем, като средствата можете да получите и директно по сметка и да ги изтеглите от близкия банкомат.
Бързи кредити онлайн – в съчетание с горните две положителни страни на бързите заеми от небанкови компании, този подход ви дава възможност да кандидатствате, от където си пожелаете – от вашия дом, от вашия офис, от вилата – изборът е изцяло ваш и няма да се наложи да висите на опашките в офисите на банките.
Без документи за доход и трудови договори – забравете поръчителите и купищата документи, които банките изискват. Както споменахме в началото на този списък, тези организации отпускат бързи кредити само срещу лична карта.
Без обезпечение ( поръчител )– няма да ви бъде поискан и залог, както това правят заложните къщи или незаконните лихвари, които често се оказват и измамници, търсещи лесна печалба.

Минуси:

Риск от измами – винаги проверявайте избраната кредитна институция дали е оторизирана от БНБ за кредитна дейност, както и за администратор на лични данни, така няма нужда да се притеснявате от измами.
Лихва – лихвите по кредити от небанкови компании все още са малко по-високи от банковите, но нещата вървят в добра посока. Днес нивата са доста близки и се очаква в близко бъдеще дори да се изравнят, което ще помогне на повече хора да се възползват от тази страхотна услуга.

Кандидатстване за бърз кредит онлайн

Използването на небанкови институции, като средство за временно и спешно финансиране, се оказва добър и ефикасен метод. Това разбира се важи в случаите, в които изберем сигурна и надеждна фирма, която предлага най-добрите условия в нашия конкретен случай. Повечето фирми за онлайн кредити предлагат пари на заем в размера на 100 до 3000 лева. Идеята е да се намали срокът на възвръщане, което позволява и начисляването на по-ниска лихва. Това се оказва достатъчно добър вариант за всеки един кредитополучател, който има нужда от бързи пари за кратък срок от време, например до следваща заплата или друго финансово постъпление. Когато говорим за какъвто и да е вид заем, това което ни плаши най-много е самият процес по кандидатстване, необходимите документи, както и безбройните неудобни въпроси от страна на кредитен инспектор. Тук идва и най-голямото предимство на редица фирми за бързи кредити онлайн, като Кредисимо, Минизаем, Фератум, Вивус, Вивакредит и други. А именно тяхната улеснена процедура по кандидатстване и одобрение – забравете за тоновете документи.

В специализираният сайт за бързи кредити Кредиторио може да научите повече за небанковите институции в България, които са регистрирани от БНБ. Също така ще намерите и обобщена информация за това как става кандидатстването за кредит и от какво трябва да се пазят потребителите. От сайта можете да изберете суми от 50 до 5000лв., отговор на заявката Ви ще получите до 20 минути

Ето от какво реално имате нужда:
Добрите небанкови институции изискват само най-наложителните документи, които доказват единствено нашата самоличност. Така например, когато кандидатстваме за кредит от някоя от по-горе споменатите фирми, процедурата е следната.

Първо подаваме заявление. Най-общо попълваме формуляр онлайн или по телефона с нашите имена и описваме размера на сумата, както и периода за погасяне. В началото на страницата на Кредисимо, Минизаем, Вивус, Кредиторио и Кредит Подкрепа или някоя от другите фирми има лихвен калкулатор, в който сами преценяме сумата, която ще върнем в избрания от нас период.
След това очакваме служител от съответната фирма да се свърже с нас – чрез писмено или гласово съобщение, в рамките на 10-15 минути. Това, от което се нуждаем е да имаме навършени 18 години и валидна лична карта. Ако внимаваме при избора на фирма, сами си гарантираме защитеността на личните ни данни. Някои фирми изискват документ, който доказва нашия доход, докато други се интересуват само от реалния ни такъв. Огромно облекчение е липсата на нужда от намиране на гарант.

Одобрението за кредит онлайн става в рамките на 2 часа след подаване на описаната информация от наша страна. А самият превод на паричните средства по картата ни пристигат минути, след решението на небанковата институция.

Научете повече как можете да кандидатствате за кредит само с лична карта тук: http://www.creditorio.eu/krediti-bez-porachitel-samo-sreshtu-lichn/

Най-често за това, дали ще получим желаната финансова помощ или не, разбираме чрез SMS съобщение.

 

Share This: