Как да съчетаем сребърните бижута с дрехите за перфектна визия

сребърен пръстен

Бижутата от сребро поради своето изящество могат да бъдат луксозен акцент на всяко облекло и да направят по-женствена и загадъчна, или по-строга и официална всяка визия. Въпреки че носенето на сребърни бижута е по-лесно и те успешно се комбинират с всички дрехи, ако не са правилно съчетани с тоалета, вместо да го допълнят, може да разрушат ефекта дори и от най-стилната дреха. Разнообразните предложения за накити от сребро в Silver Sense ще направят по-лесен избора ви на бижу за всяка ситуация, за да постигнете перфектната визия.

Елегантност в ежедневието

Облеклото в ежедневието най-често включва комбинация между дънки или клин и удобна блуза. Подобно леко облекло позволява свобода на движенията и е предпочитано от заетите дами. На спортния му вид може да придадете лека елегантна нотка, като добавите сребърно бижу.

Към семплата блуза, ако е изчистен модел, може да сложите колие с висулка. Ако е с много елементи, по-добре заменете колието със стилен пръстен и обеци с по-малък размер.

При носене на връхни дрехи най-добрата комбинация е от сребърен пръстен, обеци и брошка.

Когато бижутата са непретенциозни, и най-семплите дрехи може да се превърнат в чудесен тоалет. Въпреки това обаче внимавайте особено при напластяването на бижута. Не смесвайте обемни колиета, а по-тънки, за да се съчетаят по-лесно.

Стил в офиса

Работата в среда, изискваща носенето на костюми и ризи, налага да съобразите бижутата си с дрескода. Принципно това предполага по-малкия брой бижута, обикновено не повече от 3.

Ако държите на ръчния часовник, като аксесоари добавете само пръстен и малки, стилни обеци.

Съчетанието може да бъде също обеци, дискретна верижка и пръстен, но не и колие, обеци, гривни и 2-3 пръстена.

При по-консервативна среда към халката си или годежния пръстен не добавяйте още пръстени.

Изисканост на официално събитие

Подборът на бижута за официално събитие е много важен. Най-добрите цветове на дрехите, върху които ще изпъкнат сребърните бижута, са черно, тъмночервено, синьо, бяло или по-хладни тонове на прасковено, розово или жълто.

Класическата рокля в черно се съчетава с колие с разноцветни камъни, с по-обемни обеци и перли. При по-пищен тоалет в няколко цвята сребърните бижута е добре да са по-изчистени.

Спазвайте неписаното правило за по-малко, което понякога е в повече. Ако сложите обемни висящи обеци, ги съчетайте с нежно колие, а ако са малки, колието може да бъде по-екстравагантно.

За вечеря с приятели

За предстоящо парти с приятели или гости вкъщи може да бъдете по-смели в избора на бижута. Това е моментът, когато може да си сложите най-харесваните от вас бляскави накити. Пръстен или колие с големи цветни камъни, висящи обеци с кубичен цирконий несъмнено ще ви накара да се почувствате по-добре и няма да останете незабелязани.

Сребърни бижута и спортни дрехи

Счита се, че не е проява на добър вкус да се съчетава златно бижу със спортни дрехи. Относно носенето на сребърно това също важи, но не съвсем. Ако сте с анцуг и маратонки, разбира се, няма да сложите пръстен и колие с масивни камъни, или висящи обеци. Не само че ще ви бъде неудобно да практикувате фитнес, йога или друг спорт, но най-малкото ще изглеждате нелепо.

Все пак ако не можете да излезете, без да си сложите някакво бижу, нека това бъдат деликатни обеци на винт или тънка верижка, но не и накит с камъни.

Независимо за каква ситуация избирате сребърни бижута и с какво облекло ще ги носите, важно е да избегнете претоварената визия и да се стремите към баланс на нюансите. С чувство за мярка ще постигнете онзи перфектен външен вид, който да подчертае индивидуалния ви стил и да впечатли околните.

Share This: