Какво е FlipLight? Иновацията от ново поколение!

Малко повече за FlipLight

Flip Light е серия иновативни продукти, предназначени да изпълнят и най-високите изисквания на нашите партньори към POS-материалите (point-of-sale). Предлаганите съоръжения са широка гама – щандове, тотеми, промо туби, .

    • Fliplight-Counter COUNTER ( щандове )
  • Fliplight-Double-Counter DOUBLE COUNTER ( двойни щандове )
  • Fliplight-Oval-Totem OVAL TOTEM ( тотеми )
  • Fliplight-Promo-Tube PROMO TUBE ( промо туби )
  • Fliplight-Showcase SHOWCASE ( витрини )

Обединяващо за продуктите е лекотата на материалите, лесно преносимите конструкции и красивото осветление. Така за представянето на всяка компания и за нейния блясък не е необходимо нищо друго. Добрата изработка, интересните форми и отличното изпълнение „хващат” погледа отдалече и правят вашето присъствие наистина забележително. Тези продукти са наистина отличаващи се от останалите на пазара, елегантни и запомнящи се. Те са специално разработени с идеята да променят бизнес комуникацията в свят, в който първото впечатление е най-важно.Всяка организация се бори да достигне целевите си публики. Това обаче никак не е лесно. По тази причина се търсят все по-нови и оригинални подходи и инструменти за постигането на тази цел. Визуалните средства създават първата представа. Затова те са толкова важни и трябва наистина да бъдат по-въздействащи и от думите.

Серията Flip Light е перфектна за всякаква употреба, независимо от мястото на продажба. Поради яркото си вградено осветление материалите могат да се ползват и при никаква или слаба осветеност, включително и за нощни презентации. Овалният тотем, бюрото с двойно изображение (което може да се ползва за рецепция), промо тубите и витрините имат следните характеристики:  • изработени са от здрава и издръжлива материя;
  • сгъваеми до минимални размери, леки и удобни за носене;
  • лесна смяна на изображенията;
  • предлагат се в портативна чанта.

Промо екипите ще се радват да използват тези материали, защото могат да поставят съоръженията за по-малко от минута, използвайки само няколко движения. Освен това няма да ви трябват например колички или мускули за пренасянето на материалите, тъй като теглото им е до 6 кг. В допълнение имате възможността и да отпечатате сами изображението на бранда си, тъй като сме предоставили необходимите технически спецификации за това в долната страна на всеки продукт.

Научете повече за Flip light в сайта им: https://www.flip-light.net/

Share This: