Какво е кредитен брокер и как се променят услугите му?

Една услуга, която няма аналог – безплатна е, спестява Ви време и средства

Днес все повече се учим да пестим ценното си време, за да го отделим за близките си или просто да релаксираме след натовареното ежедневие. Ето защо всеки от нас поне веднъж се е питал – каква е ползата за обикновените клиенти от услугата на професионален кредитен брокер?

Истината е, че тя просто няма аналог: безплатна е, спестява ни часове в обикаляне на офиси и се отразява благоприятно на бюджета ни, тъй като не правим излишни разходи. Да получиш съдействие от първите стъпки при проучването, през анализа на финансовите възможности и предоставяне на множество изгодни оферти, до финалното сключване на договора – това е гаранция за вашата сигурност и спокойствие при теглене на кредит.

Положителното е, че нещата се развиват стремглаво в тази сфера и днес ние разполагаме с коректен партньор само на един клик разстояние. Онлайн достъпът до широк набор от финансови услуги, свързани с кредитиране, е прекрасна опция, от която всеки може да се озове в печеливша позиция. През иновативната платформа може да отправите искане за потребителски или ипотечен кредит, като заявката достига едновременно до различни банки и финансови институции. Да кандидатстват за парични средства могат не само физически лица, но и фирми, занимаващи се с бизнес, независимо дали с цел оборотни средства или инвестиционни нужди.

По този начин елиминирате и евентуалните рискове, тъй като кредитният посредник работи единствено с лицензирани банки и компании под надзора на БНБ.

Плюсовете за всички, които търсят кредити:

  1. Надеждна и обективна проверка на шанса ви за одобряване на кредита.
  2. Бързи оферти от лицензирани банки.
  3. Онлайн консултация и обмяна на документи.
  4. Дистанционна форма на осъществяване на целия процес, включително и електронно подписване на документите.
  5. Кредитен калкулатор.

Свободата, с която разполагате, не може да бъде сравнена с нищо в случаите, когато е назряла необходимостта от искане за кредит. Удобството ви е безценно, а независимостта и лекотата при общуването с експертите се случва в сигурна, безконтактна среда.

Безплатната кредитна оценка, която отнема само няколко минути и не изисква предоставяне на лични данни, е забележително предимство за потребителите. Да се определи кредитният риск е съществен фактор в процеса на кредитиране.

Посетете сайта на Кредипорт и се доверете на функционалния чат-бот, който ще Ви преведе през цялата процедура по изготвяне на индивидуална кредитна оценка. Необходимо е само да отговорите на няколко въпроса, свързани с информация за пол, възраст, имуществен, семеен, финансов и образователен статус.

 

Share This: