Кецове на платформи за неустоима визия

Модерни кецове на платформа

Напоследък кецовете на платформи са много популярни. Тези спортно елегантни обувки са неизменна част от гардероба на всяка съвременна жена, като обикновено са най-предпочитани от дамите, чийто живот е по-динамичен и които се нуждаят от комфортни и едновременно с това стилни обувки в своето ежедневие. Защото ако трябва да опишем най-добрите качества на кецовете на платформи само с две думи, то това определено ще бъдат удобство и практичност.

Тези дамски обувки не само ще ви накарат да се чувствате подобаващо през целия ден, но и ще ви помогнат успешно да комбинирате ежедневни и спортни стилове, за да постигнете необходимия баланс и да добавите оригиналност към вашата визия.

Определено, най-забележителният акцент в новите колекции от кецове на платформа е самата подметка. Вижте ги тук: https://stillo-bg.com/kecove-platformi-sportni-obuvki Тя може да бъде в различна форма, както и да бъде видима или скрита. И двата варианта са много предпочитани напоследък, затова всяка дама сама за себе си трябва да реши кой от тях я устройва най-добре. Моделите, при които платформата е видима, изобилстват от невероятно очарователни декорации по нея. Това могат да бъдат както блестящи елементи от най-различно естество, например актуалния напоследък брокат или пък метални капси, камъчета, перли и още много други интересни дизайнерски хрумки.

Материалите, от които са изработени модните кецове на платформи, също са доста разнообразни. Често се залага на нежни и изискани тъкани като сатен и кадифе, но най-популярни си остават моделите от текстил, велур, еко кожа или синтетични материали. За по-хладните сезони като есента и зимата кецовете се изработват от устойчиви на замръзване материи -естествена или изкуствена кожа.

Кецовете могат успешно да се комбинират с почти всякакви тоалети – шорти, гащеризони, дънки, рокли или поли. Популярно решение за горещите летни месеци е съчетанието на маратонки с ефирна рокля, изработена от леки, нежни материи или разкроена, свободно падаща пола. Късите дънкови или неопренови рокли също са много подходящи за комбинация и изглеждат невероятно в съчетание с кецове на платформа.

Share This: