Най-подходящ подарък за зодия Лъв

Какво да подарим на един Лъв, за да го изненадаме максимално за неговия рожден ден?

подходящ подарък за зодия Лъв

Лъвът е истинско дете на Слънцето и светлината, кралският зодиакален знак с невероятна харизма и мощна енергия. Цял, огнен, лишен от полутонове, той е щедър и благороден, обича да прави големи жестове и да получава луксозни подаръци, които показват уважение и почит към него.

Кралският Лъв мрази дребнавостта и алчността и е твърдо убеден, че заслужава най -доброто в живота. И обикновено животът потвърждава тази увереност – Лъв я следва като победител, снизходително гледайки своите поданици и милостиво прощавайки техните несъвършенства.

Ако обаче мислите, че Лъв ще прояви същото самодоволство, ако решите да спестите от подаръка за рождения ден и да представите откровена евтиност, значи много грешите. Той просто ще ви изпепели с поглед! И завинаги ще ви постави в черния списък с хора, с които не можете да се справите. Защото материалният израз на уважение е важен за краля!

Така че не бъдете алчни и от сърце давайте на Лъв скъпи и солидни подаръци, които да съответстват на позицията му в зодиакалния кръг и обществото. И не забравяйте да напишете похвална ода в негова чест – Лъвовете са много податливи на ласкателства и комплименти. Кажете на всички колко е красив – и Лъв просто ще мърка от щастие!

Не можете да си позволите голям и шикозен подарък за рожден ден? Няма значение – можете да представите и дрънкулка. Това обаче задължително трябва да бъде скъпа марка дрънкулка с оригинален дизайн, която ще позволи на Лъв ненатрапчиво да демонстрира благосъстоянието си пред другите. Дори да му подарите сет за сирена, той трябва да бъде красив, луксозен и подходящ за неговата трапеза.

Няма такъв Лъв, който да не се стреми да заеме водещото място в живота. Няма значение дали той вече е достигнал желания връх или само наполовина до него – дайте му елит, статут, имидж неща, които биха говорили за неговия успех, независимост, богатство. Неговото его не е безкрайно, но трябва да бъде достатъчно запълнено с красиви и елитни вещи. А този, който му ги дарява ще се издигне в очите му.

Аксесоари от естествена кожа, златни бижута, маркови дрехи, скъпи часовници, технологични иновации – всички тези и подобен род подаръци за рожден ден не само ще създаде успешен имидж на Лъв, но и ще му позволи да се похвали с приятели и колеги. Притежаването на луксозно нещо, на което другите ще завиждат – този Лъв ще оцени! Всеки аксесоар, който подчертава благоприятно външния вид и статуса на Лъв, ще бъде приет с удоволствие. Такъв подарък за зодия Лъв ще го впечатли.

Жената лъв е голям домошар – имайте го предвид, когато избирате изненада за нея. Всичко свързано с кухнята, бита и домашния уют ще му направят голямо впечатление и ще го зарадват, не само на конкретния ден а и всеки път, когато вашия приятел се докосне до вашата изненада. Тук са подходящи всички красиви сетове за сирена, сервизи за хранене, чай и кафе, подаръчни чаши за вино или сет за сирена и други красиви и практични вещи за дома.

Share This: