Ревю на онлайн слота 20 Burning Hot

Понякога, за създаване на нова игра на слот машина за онлайн казино, са необходими само няколко дребни промени във вече популярен слот, за да се създаде заглавие, което ще се хареса на играчите.

Това изглежда е стратегията, която стои зад онлайн слота 20 Burning Hot на EGT Interactive. Ако името Ви звучи познато, това вероятно е така, защото сте запознати с оригиналния Burning Hot, който в момента е наличен в много онлайн казина, които използват тяхната платформа за игри. Тази нова версия на играта не изглежда да се променя много, но тя отстранява един от недостатъците, които някои потребители посочиха в оригинала, като добавя много повече действие към всяко завъртане.

Зелен слот

Видеослотът 20 Burning Hot на EGT Interactive е достъпен навсякъде, където се използва софтуерът на EGT Interactive. Тази игра има същата тематика като оригинала, което означава по-традиционен външен вид и усещане, както и същия изчистен, стандартизиран интерфейс, който се среща в много от продуктите на тази компания. Тъмните барабани са разположени на зелен фон, а символите са детайлни и привлекателни, макар и не особено ефектни.

Играчите имат достъп до разнообразни опции за залагане, подобни на тези в други игри на EGT, което би трябвало да помогне както на играчите с ниски, така и на тези с високи лимити да намерят нива на залагане, които да отговарят на техните бюджети. Очаква се на уебсайта на компанията, както и в много от казината, които предлагат играта, да бъде налична и безплатна версия за игра. Тази машина, както и останалата част от колекцията им, е оптимизирана за мобилни устройства, което означава, че можете да я играете на своя iPhone, Android или таблет, без да се налага да изтегляте нищо.

Плодовете на успеха

Видеослотът 20 burning hot е машина с пет барабана и 20 печеливши линии, която получава името си от факта, че оригиналната версия имаше само пет печеливши линии, така че това по същество е разширена версия на това заглавие. Целта на играта е да съчетаете еднакви символи по барабаните от ляво на дясно, като за да спечелите, повечето икони изискват три в редица. Колкото по-големи са печалбите, толкова по-дълги са съвпаденията, които трябва да получите.

Всеки, който вече е играл класически слотове, ще разпознае символите в тази игра. Плодове като портокали, сливи, череши и лимони представляват по-голямата част от по-малките печалби. Камбаните, дините и гроздето имат по-високи печалби. И накрая, 7 е най-високоплатежният символ в тази игра, който предлага не само най-високите печалби, но и малка утешителна награда, дори ако уцелите само две поредни печалби.

Детелината е Wild символа

Четирилистната детелина е най-важният специален символ в тази игра. Тези детелини се появяват на средните три барабана и действат като уайлд символи. Ако някоя от тях се появи в позиция, в която може да помогне за завършването на печеливша линия, тя ще се разшири, за да запълни всичките три позиции на този барабан. Това ѝ дава възможност да действа като уайлд символ на всяка отделна печеливша линия, което може да доведе до огромни печалби.

В тази игра има два различни Scatter символа, но нито един от тях не е свързан с бонус кръг. Символите на долара могат да се появят навсякъде на барабаните и изплащат печалба, ако три или повече от тях се появят където и да е на барабаните. По същия начин има звезди, които се появяват само на първи, трети и пети барабан; ако уцелите и трите, ще получите незабавна печалба в допълнение към всички други печалби.

Има и мистериозен джакпот, който може да се задейства по всяко време на всяко завъртане, както при много игри на EGT. Ако се задейства Jackpot Cards, играчът се премества на втори екран с 12 карти с лицето надолу. Ще трябва да ги разкривате една по една, докато не откриете три от един и същи цвят. В този момент ще спечелите свързаната с тях награда, като пиките се изплащат най-скъпо. Освен това в края на всяко печелившо завъртане играчите могат да опитат късмета си с допълнителната функция Gamble. Ако го направите, ще бъдете помолени да предвидите дали дадена карта ще бъде червена или черна въз основа на случайно теглене. Ако отгатнете правилно, печалбата Ви ще се удвои, ако отгатнете неправилно, ще загубите наградата си.

По-добре е, ако е горещо

Няма нищо лошо в това да се опитате да върнете към живот една класика и точно това цели EGT с тази ротативка. Макар че всеки, който е играл оригинала, ще разпознае действието, има нещо привлекателно в това да можеш да залагаш повече – и да печелиш повече – при всяко едно завъртане.

Share This: